Průvodce zákusky

Ahoj, vítám tě v průvodci o tom, jak pro mě vybrat ideální zákusek. Zákusek by měl splňovat minimálně jeden z níže uvedených bodů:


1) Čím víc krému, tím líp. Ideální je víc krému, než je velikost korpusu

2) Nahoře ovoce zalité želatinou - nejlépe jahody, maliny, ananas, kiwi, mandarinky, borůvky

3) Kombinace čokolády v různých formách - např. čokoládový korpus, na něm čokoládový krém, politý čokoládou, nahoře čokoládová šlehačka, ve které je zapíchnutý čtvereček čokolády

4) Vyhnout se zákuskům s alkoholovou příchutí jako je punčák, nebo něco s vaječným likérem

5) Vyhnout se zákuskům, ve kterých je minimum krému, nebo žádný krém


Pokud si nebudeš vědět rady, tak vezmi Pařížský dort, Tiramisu, tvarohový Míša řez, Krtkův dort, nebo z dezertů pak Panna Cotta, či Crème Brûlée.


Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky